Realigro.nl is de eerste wereldwijde vastgoedzoekmachine waarmee u advertenties van te koop staande panden kunt zoeken in Utah

Onroerend goed te koop in Utah

Utah is een Amerikaanse staat die wordt gekenmerkt door uitgestrekte woestijngebieden en de Wasatch-bergen. Salt Lake City is de hoofdstad en het ligt rond het Temple Square, de thuisbasis van de Mormoonse kerk en het ontleent zijn naam aan het Great Salt Lake in het noordwesten van de stad.

Utah grenst aan Colorado, in het noordoosten met Wyoming, in het noorden met Idaho, in het zuiden met Arizona, en in het westen met Nevada. In het zuidoosten ook met New Mexico. De vastgoedmarkt in Salt Lake County profiteerde van een jaar met een sterke demografische en economische groei en zeer gunstige hypotheektarieven. Voor het zesde achtereenvolgende jaar bedroeg de gemiddelde hypotheekrente minder dan 4%.

De gemiddelde verkoopprijs van een onroerend goed te koop in Utah, met name in Salt Lake County, is in 2017 met 10% gestegen, het zesde opeenvolgende jaar van prijsstijgingen.

Salt Lake City heeft zich zonder twijfel gerekend tot het grootstedelijk gebied op dit moment een van de beste vastgoedmarkten in 2018, dus een van de beste plekken om onroerend goed te koop te zoeken in Utah.

Hoewel het misschien de goedkoopste staat is om in te leven, zijn de kosten van levensonderhoud in Utah beter dan het nationale gemiddelde.

Om deze reden is het niet verrassend dat de kosten van levensonderhoud interessanter zijn voor technici in Silicon Valley die de hogere kosten van Californië proberen op te nemen.

Een andere reden waarom mensen ervoor kiezen om in Utah te koop te gaan, is de rangorde als een van de veiligste staten van de natie, in feite staat deze op de 9e plaats.

Statistieken tonen aan dat Salt Lake City een stad is met de snelst groeiende huren in de natie.

Door te kiezen tussen het betalen van een hogere of lagere huurprijs, beslissen veel Utahans voor het onroerend goed te koop in Utah.

Redenen die veel mensen aantrekken om hier te verhuizen zijn: de zakelijke kansen, banengroei en de kosten van levensstandaardstatistieken zijn de meest interessante kenmerken, maar ook de schoonheid van de staat.

Volgens nieuw onderzoek van de Universiteit van Utah overtreft de snelgroeiende vastgoedmarkt van Utah de lonen van werknemers en dreigt de staat van een woningcrisis tegen betaalbare prijzen.

Sinds 2010 is Utah de meest populaire en snelstgroeiende natie in de VS en om deze reden is er een stijgende vraag naar onroerend goed te koop in Utah. Ook, de meest toegankelijke rentetarieven voor degenen die een inkomen ontvangen, is het moeilijker om onroerend goed te koop in Utah te kopen.

  •  
    Verhuizen naar Utah. Expatriate en woont in Utah

      Amerika is ongetwijfeld een van de meest gewilde continenten wanneer wordt aangenomen dat we het leven radicaal zullen veranderen. Of het nu voor een beperkte periode is, zoals een studievakantie of een ontspannende reis, of om uw dagelijkse routine permanent opnieuw in te stellen, het maakt ni ...

 
 
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB